Peter Aaboe  >  Kost 2003  >  Typisk dagskost 
Morgenmad
Frokost og mellemmådtider
Aftensmad
Vejning Motion
  Morgenmad:
  Friskpresset saft fra en grapefrugt, en banan, C-vitamin tabletter (1g).
  Ca 50g mysli med ca 15g rapsolie og ca 200g skummetmælk.
  Alm. vitamintablet og fiskeoljetabletter (3g).
  1-3 kopper kaffe med ca. 50g minimælk i pr kop.
  Frokost:
  Ca 80g rugbrød med 30-40g sild og lidt rødløj.
  Et glas kærnemælk ca 200g. 1-3 kopper kaffe med minimælk.
  Mellemmåltider:
  Æbler, pærer, bananer, gulerødder. Om aftenen en til to øl.
  Aftensmad:
  Kogt: ca 100g kartoffel, ca 200g gulerod, ca 100g selleri, ca 50g broccoli.
  Ca 150g magert kød tilberedt i mikrobølgeovn eller ovn.
  En lækker og rigelig sovs tilberedt med hvidvin, soya, boullion,
  kraft fra kødet og jævnet med "grundsovs". 1-3 kopper kaffe med minimælk.

  Diverse:   Daglig måling og registrering af vægt. Motion.

  Afvigelser   (f.eks. ostemadder) forekommer lejlighedsvis,
  men er alene en sag mellem mig og min badevægt.